AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Manfaat masker putih telur untuk kecantikan dan perawatan kulit wajah salah satunya adalah menghilan ... Read More »
Published: Tue, 17 Mar 2020 - 06:55:25
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/192
Comments: 0/0
Lirik Lagu KALUNG EMAS By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KALUNG EMAS By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KALUNG EMAS By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KALUNG EMAS By Didi Kempot


Kalung emas, sing ono gulumu
Saiki wis maleh dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo a-timu
Saiki kowe lali karo aku

Kalung emas, sing mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yho mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo a-ku

Loro atiku, atiku ke loro loro
Rasane nganti tembus ing dodo

Nangisku iki, mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo to dosaku iki



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu MUNDUR ALON-ALON Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MUNDUR ALON-ALON Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

MUNDUR ALON-ALON


Aku ngalah dudu mergo, aku wes ra sayang
Aku mundur dudu mergo ... Read More »
Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DALAN LIYANE By Hendra Kumbara


Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo sing ora kr ... Read More »
Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI


Dalan iki, biyen nate tak liwati
Nalikane, langit me ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 90167
Bookmark and Share