AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PUYENG Puyeng rasane pikirku Nalikane sepisan ketemu Rino wengi ra biso turu ... Read More »
Published: Tue, 17 Mar 2020 - 06:55:25
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/189
Comments: 0/0
Lirik Lagu KALUNG EMAS By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KALUNG EMAS By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KALUNG EMAS By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KALUNG EMAS By Didi Kempot


Kalung emas, sing ono gulumu
Saiki wis maleh dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo a-timu
Saiki kowe lali karo aku

Kalung emas, sing mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yho mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo a-ku

Loro atiku, atiku ke loro loro
Rasane nganti tembus ing dodo

Nangisku iki, mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo to dosaku iki



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON KEMUNING (Protelon Kemuning)


Wis suwe ora ketemu
Setengah mati roso k ... Read More »
Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain

Lirik Lagu:

OPEN YOUR EYES


Look around your self
Can't you see this wonder
Spread in fron ... Read More »
Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan


Mbiyen seneng bareng karo kowe
Mbiyen sus ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 22521
Bookmark and Share