AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Thu, 19 September 2019 - 01:33:22
Random News
Selain ancaman bahaya kekeringan akibat musim kemarau yang kepanjangan ada lagi bahaya lain yang jug ... Read More »
Published: Wed, 26 Jun 2019 - 23:21:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/319
Comments: 0/0
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
Pingin mangan rasane, koyo ra doyan
Pingin ngombe rasane, mandhek ning gulu

Pr:
Wong bagus kembang jiwo ragaku
Ojo gawe bingung rasane pikirku
Godong telo biso keno kanggo tombo
Kangen sing tak roso ning jero dodo

Lk:
Tangismu guyumu lan esemmu
Rino wengi sing gawe kangen atiku
Tak lali lali malah soyo malelo
Tak edani malah katon ing moto

Pr:
Lilo jan jane aku wis lilo
Nanging ati iki kok ra biso nompo
Saben lingsir wengi wayah mapan turu
Mung esemmu sing gawe kangen atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis da ... Read More »
Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick

YA ROBBANA


Robbana ya robbana
Dzolamna an fusana
Waillam taqfirlana
Watarhamna lanakunanna minal khosirin

Ya Allah ampuni kami
Hapuskan air mata ini
Kami meraba tanpa cahaya
Tanpa ... Read More »
Kapan Anda Terakhir Pergi Ke Bioskop - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Kapan Anda Terakhir Pergi Ke Bioskop

Kalau saya, kapan yahhh? Sepertinya sudah lama sekali sampai lupa :) padahal dulunya saya suka sekali loh, pergi dan nonton film atau movie terbaru yang sedang tayang di bioskop.

Apakah anda juga s ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 47974
Bookmark and Share