AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: BERBEZA KASTA By: Thomas Arya Haruskah berakhir sampai disini Cinta yang dulu ... Read More »
Published: Wed, 26 Jun 2019 - 23:21:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/3024
Comments: 0/22
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
Pingin mangan rasane, koyo ra doyan
Pingin ngombe rasane, mandhek ning gulu

Pr:
Wong bagus kembang jiwo ragaku
Ojo gawe bingung rasane pikirku
Godong telo biso keno kanggo tombo
Kangen sing tak roso ning jero dodo

Lk:
Tangismu guyumu lan esemmu
Rino wengi sing gawe kangen atiku
Tak lali lali malah soyo malelo
Tak edani malah katon ing moto

Pr:
Lilo jan jane aku wis lilo
Nanging ati iki kok ra biso nompo
Saben lingsir wengi wayah mapan turu
Mung esemmu sing gawe kangen atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (22)
MichaelEmept [Thu, 14 Oct 2021 - 11:00:50]
cialis generic generic cialis
haiseeway [Tue, 12 Oct 2021 - 07:06:12]
https://buyneurontine.com/ - gabapentin dosage for dogs
anoroDaro [Mon, 11 Oct 2021 - 15:43:13]
http://prednisonebuyon.com/ - Prednisone
Fliespeds [Mon, 11 Oct 2021 - 07:22:27]
<a href=http://buyneurontine.com/>gabapentin addictive</a>
MichaelEmept [Fri, 08 Oct 2021 - 06:45:05]
cialis online generic cialis
View All Comments on Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 26391
Bookmark and Share