AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tempo hari saya pernah menulis tentang bagaimana indahnya suasana senja, yang berjudul Konon ini ada ... Read More »
Published: Sun, 22 Dec 2019 - 14:02:34
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/1102
Comments: 0/0
Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGENING ATI (Kangene Ati)


Sewindu suwe lawase
Kowe lungo pamit karo aku
Duh wong ayu pepujanku
Ati susah mung kangen sliramu

Duh wong bagus pepujanku
Ora bedo rasane atiku
Awak lungkrah ra biso turu
Wewayanganmu ngreridu atiku

Rino wengi tak anti-anti
Ati susah nunggu kowe bali
Roso kangen ra biso mari
Amung siro kang biso nambani

Ojo sumelang wong bagus
Tresnaku iki ra bakal layu
Ora suwe aku bali
Biso sumanding ono ing sisihmu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ORA BISO MULIH - Arda (Full) By Didi Kempot


Mak bapak, aku ra biso mulih
Bodo i ... Read More »
Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KASMARAN


Yen arep crito karo sopo
Yen ora crito kok tambah nelongso
O soyo suw ... Read More »
Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:


KETAMAN ASMORO By Didi Kempot

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso tur ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 65639
Bookmark and Share