AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Aksi kekerasan dan terrorisme sekarang ini, sangat mudah di akses oleh siapapun, termasuk anak-anak. ... Read More »
Published: Fri, 01 Nov 2019 - 20:06:16
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 46/123
Comments: 0/0
Lirik Lagu KAPILUT Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KAPILUT Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPILUT Karawitan/Campursari

KAPILUT


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang tak endem
Sarwo mikir ati tan biso jenjem

Koyo tan biso ngoncati
Saben wanci tansah anggudo ati
Nanging aku wedi bloko
Pungkasane temahan loro tresno

Nadyan adoh, yen kadulu
Nanging caket, sak jroning atiku
Nggonku nandang tresno iki
Wis kinodrat sak dermi nglampahi

Ulo sawah sobo ngendut
Datan owah atiku wis kapilut
Saebo bungah rasaku
Lamun biso cecaketan sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
... Read More »
Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari

ATI KESIKSO


Opo kabeh lelakonku
Kowe tego nglarani atiku
Urip tansah koyo ngene
Omah-omah wis raono tentreme

Atiku tansah nelongso
Udan tangis sasat saben dino
Tak gondeli tak tresnani
O ... Read More »
Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari

KAYUNGYUN


Nalika ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netraku
Kowe tansah, mesem sarto ngguyu

Dilakoni sak solahe, yen ngendiko
Ngresepake
Aku tansah mikirake
Nanging k ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 27899
Bookmark and Share