AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: CUNDUK MENTUL Cundhuk mentul Kang rinenggo sapucuking rekmo Slendang kuning ... Read More »
Published: Fri, 01 Nov 2019 - 20:06:16
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/285
Comments: 0/0
Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAPILUT


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang tak endem
Sarwo mikir ati tan biso jenjem

Koyo tan biso ngoncati
Saben wanci tansah anggudo ati
Nanging aku wedi bloko
Pungkasane temahan loro tresno

Nadyan adoh, yen kadulu
Nanging caket, sak jroning atiku
Nggonku nandang tresno iki
Wis kinodrat sak dermi nglampahi

Ulo sawah sobo ngendut
Datan owah atiku wis kapilut
Saebo bungah rasaku
Lamun biso cecaketan sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RONDO NDESO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO NDESO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RONDO NDESO


Yen mbombrong katon mencorong
Yen mbesengut soyo tambah pathut
Ru ... Read More »
Lirik Lagu SUKET TEKI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SUKET TEKI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SUKET TEKI By Didi Kempot


Aku tak sing ngalah
Trimo mundur, timbang loro ati
T ... Read More »
Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON PUNGKRUK (Protelon Pungkruk)


Ning pertelon pungkruk
Welingmu karo aku ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 95063
Bookmark and Share