AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: LINTANG ATI (Titip Angin Kangen) Lintang sing ono ning wengi Gawe kangen ati A ... Read More »
Published: Wed, 13 May 2020 - 03:41:32
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/132
Comments: 0/0
Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KAPUSAN JANJI By Didi Kempot


Ning opo ono tresno
Yen kudu pisah
Ning opo kowe seneng
Yen gawe susah

Lungamu gawe gelo
Nyikso atiku loro
Aku wong isih urip
Mbok anggep wis tanpo nyowo

Ning ngopo kowe janji
Yen mung ngapusi
Neng opo kowe ning ati
Yen mung nglarani

Tresnamu uwis ilang
Garingke gowo angin
Yen ngerti koyo ngene
Kenal kowe ora pengen

Larane ati iki
Nganti kapan ora ngerti
Seprene ora ono wong
Sing nambani

Larane ati iki
Nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe bakal
Ngugemi janjimu, uuuu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu AMBYAR By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AMBYAR By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

AMBYAR By Didi Kempot


Wis kebacut ambyar, remuk sing ning ati
Opo ngene iki sin ... Read More »
Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TONDO MOTO


Senadyan to ora mitro
Tondo moto, sing tak tompo
Senadyan amung se ... Read More »
Lirik Lagu ANTING-ANTING Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANTING-ANTING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANTING-ANTING (Duet)


Pr:
Ting-anting mbang cempoko
Tondo moto soko sliramu
Ti ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 68447
Bookmark and Share