AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Inilah cara aman memakai Smartphone Mobile seperti Android, Blackberry dan iPhone. Agar awet, tidak ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 07:56:12
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 158/273
Comments: 0/0
Lirik Lagu KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan


Kok kebangeten men
Sambat blas ra ono perhatian
Jelas ku butuh atimu, kubutuh awakmu
Kok kebangeten men

Loro ati iki
Tak mbarno karo tak go latihan
Sok nek wis oleh gantimu
Wis ra kajok aku, mergo wis tau
Wis tau jeru

Mbiyen aku sih betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wis tak wanti-wanti, ojo ngasi lali
Tapi kenyata-annya pergi

Kartonyono ning ngawi medot janjimu
Ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu
Sak kabehane wes tak turuti
Tapi malah mblenjani

Budalo malah tak duduhi dalane
Metu kono belok kiri lurus wae
Rasah nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah bebani


Mbiyen aku sih betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wis tak wanti-wanti, ojo ngasi lali
Tapi kenyata-annya pergi

Kertonyono ning ngawi medot janjimu
Ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu
Sak kabehane wis tak turuti
Tapi malah mblenjani

Budalo malah tak duduhi dalane
Metu kono belok kiri lurus wae
Rasah nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah bebani



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 24035
Bookmark and Share