AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Siapa bilang keguguran tak bisa dipicu dari alat-alat yang terdapat di rumah. Sebuah penelitian menu ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 07:56:12
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/399
Comments: 0/0
Lirik Lagu KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

KARTONYONO MEDOT JANJI (Full) By Denny Caknan


Kok kebangeten men
Sambat blas ra ono perhatian
Jelas ku butuh atimu, kubutuh awakmu
Kok kebangeten men

Loro ati iki
Tak mbarno karo tak go latihan
Sok nek wis oleh gantimu
Wis ra kajok aku, mergo wis tau
Wis tau jeru

Mbiyen aku sih betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wis tak wanti-wanti, ojo ngasi lali
Tapi kenyata-annya pergi

Kartonyono ning ngawi medot janjimu
Ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu
Sak kabehane wes tak turuti
Tapi malah mblenjani

Budalo malah tak duduhi dalane
Metu kono belok kiri lurus wae
Rasah nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah bebani


Mbiyen aku sih betah, suwe-suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wis tak wanti-wanti, ojo ngasi lali
Tapi kenyata-annya pergi

Kertonyono ning ngawi medot janjimu
Ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu
Sak kabehane wis tak turuti
Tapi malah mblenjani

Budalo malah tak duduhi dalane
Metu kono belok kiri lurus wae
Rasah nyawang sepionmu sing marai ati
Tambah bebani



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ANTING-ANTING Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANTING-ANTING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANTING-ANTING (Duet)


Pr:
Ting-anting mbang cempoko
Tondo moto soko sliramu
Ti ... Read More »
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang remb ... Read More »
Lirik Lagu NYIDAM SARI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NYIDAM SARI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NYIDAM SARI (Bowo)


Bowo:
Duh wong ayu
Pepujaning ati
Koyo ngene, wong nandang ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 48713
Bookmark and Share