AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PANGATAK (Duet) Pr: Bapakne, wanci esuk Penak tenan, kowe tenguk-tenguk Ngeli ... Read More »
Published: Thu, 12 Mar 2020 - 10:56:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/146
Comments: 0/0
Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KASMARAN


Yen arep crito karo sopo
Yen ora crito kok tambah nelongso
O soyo suwe kok ngene rasane
Sedino-dino kok nglakoni wae

Yen ora sambat wis ra kuat
Arep njaluk tulung, bingung lehku nembung
Nganti suk kapan biso ngedem iki
Kasmaran priyo kang kepati-pati

Tindak-tanduke kalem ra digawe
Laran eseme nggregetake

Yo ben mung mgimpi ora popo
Yen ati iki bisa dadi lego
Deweke teko lan kondo yen tresno
Piya-piye aku pasrah lan lilo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RONDO KEMPLING (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO KEMPLING (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

RONDO KEMPLING (Duet)


Lk:
Ndak pundi mbak ayu, bade tindak pundi
Kadingaren ti ... Read More »
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno s ... Read More »
Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOPO WONGE


Sopo wonge nora bingung, duh-aduh biyung
Yen nyawang solah bawane
R ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 93589
Bookmark and Share