AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kalau membaca ramalan dan mengetahui bagaimana karakter seseorang melalui zodiak yang dimilikinya it ... Read More »
Published: Thu, 12 Mar 2020 - 10:56:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 19/148
Comments: 0/0
Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KASMARAN


Yen arep crito karo sopo
Yen ora crito kok tambah nelongso
O soyo suwe kok ngene rasane
Sedino-dino kok nglakoni wae

Yen ora sambat wis ra kuat
Arep njaluk tulung, bingung lehku nembung
Nganti suk kapan biso ngedem iki
Kasmaran priyo kang kepati-pati

Tindak-tanduke kalem ra digawe
Laran eseme nggregetake

Yo ben mung mgimpi ora popo
Yen ati iki bisa dadi lego
Deweke teko lan kondo yen tresno
Piya-piye aku pasrah lan lilo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 95860
Bookmark and Share