AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Banyak wanita kurang mengerti, tentang tata cara menggunakan bedak, cream maupun lotion tabir surya ... Read More »
Published: Thu, 20 Feb 2020 - 20:37:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/198
Comments: 0/0
Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KATRESNANKU


Arume sekar melati
Wanci ratri, ginowo maruto
Tulus, ing sak jroning ati
Sigro emut, priyo kang sulistyo

Putihe sekar melati
Putih koyo, wernane tresnaku
Tulus, suci sarto bekti
Lahir batin, mung kanggo sliramu

Keremo jroning samudro
Mencorong, koyo mutioro
Kalamuning antarikso
Padang sumunar, koyo panjerino

Mengkono iki tresnaku
Sopo wae, tan biso ngreridu
Nganti, tutuping netraku
Wis pinesti, katur mring sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANTEPING SIH


Sak kabehe tak antepi
Aku tansah hanyuwun Hyang Widi
Tinebehno i ... Read More »
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi s ... Read More »
Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan


Mbiyen seneng bareng karo kowe
Mbiyen sus ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 89988
Bookmark and Share