AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Di mana saja si Kecil bisa menghirup asap rokok, di rumah, saat diajak pergi ke tempat umum, maupun ... Read More »
Published: Thu, 20 Feb 2020 - 20:37:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/197
Comments: 0/0
Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KATRESNANKU


Arume sekar melati
Wanci ratri, ginowo maruto
Tulus, ing sak jroning ati
Sigro emut, priyo kang sulistyo

Putihe sekar melati
Putih koyo, wernane tresnaku
Tulus, suci sarto bekti
Lahir batin, mung kanggo sliramu

Keremo jroning samudro
Mencorong, koyo mutioro
Kalamuning antarikso
Padang sumunar, koyo panjerino

Mengkono iki tresnaku
Sopo wae, tan biso ngreridu
Nganti, tutuping netraku
Wis pinesti, katur mring sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ABOTE TRESNO


Njajah deso milangkori
Tepung gelang anggonku nggoleki
Munggah g ... Read More »
Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ELING-ELING


Tak eling-eling
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku
C ... Read More »
Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KALULUT


Jane kurang bagus, pasuryane
Nanging malah, gawe bingung
Secawu priyo ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 37255
Bookmark and Share