AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Siapa yang tidak kenal Almarhum Bob Sadino, beliau punya banyak Nasehat dan kata-kata Bijaksana, yan ... Read More »
Published: Wed, 16 Oct 2019 - 07:50:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 15/125
Comments: 0/0
Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari

KAYUNGYUN


Nalika ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netraku
Kowe tansah, mesem sarto ngguyu

Dilakoni sak solahe, yen ngendiko
Ngresepake
Aku tansah mikirake
Nanging kowe, ora gelem ngglape

Koyo ngene, rasane
Wong kayungyun
Rino wengi
Mung tansah ngalamun

Gedhene nggonku kasmaran, ono omah
Ora krasan
Ora eling mring kahanan
Tiwas edan, datan kasembadan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane a ... Read More »
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan/Campursari

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing panggodho
Bebasan wanci pangklong
Tanpo obor peteng dedet kang rinoso

Opo pancene wes bedo
Dhek biyen opo sak ikin ... Read More »
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan guyumu

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katre ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 59830
Bookmark and Share