AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 21 August 2019 - 21:00:59
Random News
Tahukah anda, Mobil yang sering di parkir dan sering dipakai dalam perjalanan di bawah teriknya sina ... Read More »
Published: Thu, 20 Jun 2019 - 15:28:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/166
Comments: 0/0
Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari

KEDANAN SINDEN


Sopo sing ora kedanan mripate
Blalak blalak ngawe awe
Kegugah roso atiku
Yen hanyawang, esem lan guyumu

Sayange anakku loro, wes rondho
Kono joko kembang deso
Opo biso keturutan
Momong putro urip bebarengan

Aku kedanan
Rino wengi mung tansah kelingan
Kedanan prawan
Ibarate kodok nggayuh Lintang

Tak rewangi pati geni pamrihe
Karep ben luluh atine
Aku ora bakal rabi
Mung sliramu priyo tak enteni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick

YA ROBBANA


Robbana ya robbana
Dzolamna an fusana
Waillam taqfirlana
Watarhamna lanakunanna minal khosirin

Ya Allah ampuni kami
Hapuskan air mata ini
Kami meraba tanpa cahaya
Tanpa ... Read More »
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
... Read More »
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 87282
Bookmark and Share