AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Hati-hati jika anda mempunyai kadar Kolesterol tinggi. Karena bisa mengakibatkan kematian mendadak. ... Read More »
Published: Sun, 09 Feb 2020 - 14:00:02
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/496
Comments: 0/0
Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KELINCI UCUL


Ngubengi kutho, sak teruse
Ning deso-deso
Mergo aku anggoleki, sing tak tresnani
Klinciku ucul

Lungo mangetan, Surobayo
Terus nyang Bali
Mangulon lungo nyang Bandung
Ora ketemu, terus aku nyang Jakarta

Jebul ora ketemu
Aduh klinciku, ojo mbedo aku
Terus bali, nyang Semarang
Klinciku wus, ono ing kandhang

Lha jebulane grusa-grusu
Keburu napsu
Wekasane montang-manting, ragate akeh
Aku dewe sing kebanting



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu MARI KANGEN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MARI KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MARI KANGEN


E.. Jebul kae
Sing tak anti-anti, wus teko mrene
Wis, rodok suwe
... Read More »
Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ORA BISO MULIH - Arda (Full) By Didi Kempot


Mak bapak, aku ra biso mulih
Bodo i ... Read More »
Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan


Mbiyen seneng bareng karo kowe
Mbiyen sus ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 52466
Bookmark and Share