AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: JAJAL KOWE DADI AKU (Full) Intro: Ojo kowe mikir gampang Dadi aku soro tenan ... Read More »
Published: Sun, 09 Feb 2020 - 14:00:02
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 26/222
Comments: 0/0
Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KELINCI UCUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KELINCI UCUL


Ngubengi kutho, sak teruse
Ning deso-deso
Mergo aku anggoleki, sing tak tresnani
Klinciku ucul

Lungo mangetan, Surobayo
Terus nyang Bali
Mangulon lungo nyang Bandung
Ora ketemu, terus aku nyang Jakarta

Jebul ora ketemu
Aduh klinciku, ojo mbedo aku
Terus bali, nyang Semarang
Klinciku wus, ono ing kandhang

Lha jebulane grusa-grusu
Keburu napsu
Wekasane montang-manting, ragate akeh
Aku dewe sing kebanting



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 45034
Bookmark and Share