AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: TEGANE ATIMU Hanjerit sundulo langit Tiwas loro ra ono gunane Arep sambat kar ... Read More »
Published: Fri, 27 Dec 2019 - 15:49:15
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/1504
Comments: 0/0
Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG MAWAR


Kembang mawar, seng tak kagumi
Mekar ing tengah wengi
Sumpah janji, tresnaning ati
Mrucut ra bakal nyawiji

Eman, pancen eman
Ninggalke, kasunyatan
Eman, pancen eman
Ninggalke, sesambungan

Kembang mawar, sing tak sirami
Mati ke siram geni..

Pawitane sliramu janji
Ning nyatane, mbok blenjani
Nalikane kandamu siji
Ning nyatane, ngiris ati

Yen pancen eling, tresnane ati
Yen pancen ilang, ora sido nyawang..


Kembang mawar, seng tak kagumi
Mekar ing tengah wengi
Sumpah janji, tresnaning ati
Mrucut ra bakal nyawiji

Eman, pancen eman
Ninggalke, kasunyatan
Eman, pancen eman
Ninggalke, sesambungan

Kembang mawar, sing tak sirami
Mati ke siram geni..

Pawitane kandamu siji
Ning nyatane, ngiris ati
Nalikane sliramu janji
Ning nyatane, kok blenjani

Yen pancen eling, bejane ati
Yen pancen ilang, ora sido nyawang
Yen pancen eling, bejane ati
Yen pancen ilang, ora sido nyawang



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 38668
Bookmark and Share