AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kamu pasti penasaran dan ingin tahu jawabannya khan? Apa alasannya kenapa makan nasi goreng pakai ti ... Read More »
Published: Mon, 20 Jan 2020 - 06:54:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 385/819
Comments: 0/0
Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG RAWE


Ceritane, wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane, lungguh jejer sakbendinane
Soyo suwe, saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas, aku tresno kowe

Ceritane, wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane, lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe, saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas, aku tresno kowe

Kembang kenongo, atiku digawe loro
Kembang melati, agawe lorone ati
Kembang kecubung, agawe atiku bingung
Kembange mawar, tresnoku wes katon buyar

Mulo wong tresno, ora keno nggo sembrono
Ora becik, kanggone poro wanito
Kembange raw, iku paribasane
Tinimbang rame, luwIh becik tak tinggalne



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 58756
Bookmark and Share