AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kemaren habis keranjingan mengkonsumsi jus jambu, dan hasilnya? Hampir 100% benar semua, badan jad ... Read More »
Published: Mon, 20 Jan 2020 - 06:54:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 16/348
Comments: 0/0
Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG RAWE


Ceritane, wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane, lungguh jejer sakbendinane
Soyo suwe, saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas, aku tresno kowe

Ceritane, wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane, lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe, saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas, aku tresno kowe

Kembang kenongo, atiku digawe loro
Kembang melati, agawe lorone ati
Kembang kecubung, agawe atiku bingung
Kembange mawar, tresnoku wes katon buyar

Mulo wong tresno, ora keno nggo sembrono
Ora becik, kanggone poro wanito
Kembange raw, iku paribasane
Tinimbang rame, luwIh becik tak tinggalne



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lami ... Read More »
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra ... Read More »
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANAKE SOPO (Duet)


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembr ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 75751
Bookmark and Share