AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Buah dan sayuran ini sangat mudah kita dapat di pasar, di kota maupun desa. Dan ternyata beberapa bu ... Read More »
Published: Mon, 20 Jan 2020 - 06:54:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/750
Comments: 0/0
Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG RAWE


Ceritane, wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane, lungguh jejer sakbendinane
Soyo suwe, saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas, aku tresno kowe

Ceritane, wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane, lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe, saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas, aku tresno kowe

Kembang kenongo, atiku digawe loro
Kembang melati, agawe lorone ati
Kembang kecubung, agawe atiku bingung
Kembange mawar, tresnoku wes katon buyar

Mulo wong tresno, ora keno nggo sembrono
Ora becik, kanggone poro wanito
Kembange raw, iku paribasane
Tinimbang rame, luwIh becik tak tinggalne



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz

Lirik Lagu:

AM I WRONG


Am I wrong
For thinking out the box from where I stay?
Am I wrong ... Read More »
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANAKE SOPO (Duet)


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembr ... Read More »
Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janu ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 32203
Bookmark and Share