AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Kita tahu bahwa kebahagiaan rumah tangga bukan hanya sekedar dari hubungan intim (sexual) semata, na ... Read More »
Published: Sat, 29 Jun 2019 - 23:39:04
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 97/583
Comments: 0/0
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KENYO MANIS


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngawe-awe
Rino wengi mas sing tak pikir
Mung sliramu bagus dewe

Pr:
Nandang wuyung ku kelayung layung
Ati suwung bingung anggonku nembung
Nembung tresno dik sing tak roso
Marang kowe kenyo manis

Lk:
Ra ketemu rasane piye atiku
Mung kelingan pasuryanmu cah ayu
Nadyan adoh papane dunungku
Ora bakal biso luntur tresnaku

Pi
Opo bener mas ngendikamu
Pinter ngrayu opo lamis omong mu
Yen pancen tresnamu ra gumuyu
Bukti tresno ndang nglamar wong tuaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katre ... Read More »
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun mesem atiku kesengsem

Esemanmu sajak nganyelake
Nambahi kangenku
Tan kuciwo
Anggonmu ngrasuk ngadi busono

... Read More »
Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari

TEGANE ATIMU


Hanjerit sundulo langit
Tiwas loro ra ono gunane
Arep sambat karo sopo
Haning ati raono wong liyo

Pancen loro jroning ati
Yen kelingan ora biso mari
Biyen kondho jare tresno
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 50035
Bookmark and Share