AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sperti yang telah kita ketahui sebelumnya, penyebab penyakit rematik yang kerap kali mempengaruhi ti ... Read More »
Published: Sun, 19 Jan 2020 - 17:59:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1566/1651
Comments: 0/4
Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO SRAGEN (Duet)


Lk:
Ayune yo dhik yo tumpuk undung
Kenyo Sragen yen bengi mung dadi impen
Dhasar ayu dedeke sing lengkung-lengkung
Yen ngujiwat mung gawe atiku bingung

Pr:
Esemmu yo mas yo sepet madu
Koyo-koyo biso nggegarit atiku
Dhasar nggantheng koyo raden gatutkoco
Sopo wonge sing ra pingin dilelo-lelo

Lk:
Wong ayu dadi impenku
Rino wengi aku mikirke sliramu
Yen ra percoyo takono lintang rembulan
Yen tresnaku nganti sumundhul ing tawang

Pr:
Tak suwun yo mas yo ojo ngono
Aku ngerti sampeyan wis duwe bojo
Wajik klethik enake dinggo wedangan
Luwih becik ayo bali kekadangan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (4)
DannyOrier [Tue, 11 Jul 2023 - 17:22:28]
<a href="http://meclizinel.top/">buy generic meclizine 25mg</a>
DannyOrier [Tue, 11 Jul 2023 - 14:32:45]
<a href="http://meclizinel.top/">buy generic antivert 25 mg</a>
DannyOrier [Sat, 08 Jul 2023 - 16:22:31]
<a href="http://meclizinel.top/">cheap meclizine 25mg</a>
DannyOrier [Sat, 08 Jul 2023 - 13:55:16]
<a href="http://meclizinel.top/">oral antivert</a>
View All Comments on Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 17490
Bookmark and Share