AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Apa yang kamu pikirkan saat menatap gunung? Kalo yang ada dalam pikiran saya saat melihat gunung ada ... Read More »
Published: Sun, 19 Jan 2020 - 17:59:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/643
Comments: 0/0
Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO SRAGEN (Duet)


Lk:
Ayune yo dhik yo tumpuk undung
Kenyo Sragen yen bengi mung dadi impen
Dhasar ayu dedeke sing lengkung-lengkung
Yen ngujiwat mung gawe atiku bingung

Pr:
Esemmu yo mas yo sepet madu
Koyo-koyo biso nggegarit atiku
Dhasar nggantheng koyo raden gatutkoco
Sopo wonge sing ra pingin dilelo-lelo

Lk:
Wong ayu dadi impenku
Rino wengi aku mikirke sliramu
Yen ra percoyo takono lintang rembulan
Yen tresnaku nganti sumundhul ing tawang

Pr:
Tak suwun yo mas yo ojo ngono
Aku ngerti sampeyan wis duwe bojo
Wajik klethik enake dinggo wedangan
Luwih becik ayo bali kekadangan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KATRESNAN


Tak regem-regem layangmu
Lan tak cekel tumempel dadaku
Rasane ... Read More »
Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO DIGONDELI (Duet)


Pr:
Janjine ora tenanan, jebule
Kriwikan dadi grojokan
S ... Read More »
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO MANIS (Duet)


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngaw ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 96151
Bookmark and Share