AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sragen merupakan salah satu Kota Kabupaten di Propinsi Jawa Tengah. Terletak di sebelah utara timur ... Read More »
Published: Sun, 19 Jan 2020 - 17:59:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 565/799
Comments: 0/19
Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO SRAGEN (Duet)


Lk:
Ayune yo dhik yo tumpuk undung
Kenyo Sragen yen bengi mung dadi impen
Dhasar ayu dedeke sing lengkung-lengkung
Yen ngujiwat mung gawe atiku bingung

Pr:
Esemmu yo mas yo sepet madu
Koyo-koyo biso nggegarit atiku
Dhasar nggantheng koyo raden gatutkoco
Sopo wonge sing ra pingin dilelo-lelo

Lk:
Wong ayu dadi impenku
Rino wengi aku mikirke sliramu
Yen ra percoyo takono lintang rembulan
Yen tresnaku nganti sumundhul ing tawang

Pr:
Tak suwun yo mas yo ojo ngono
Aku ngerti sampeyan wis duwe bojo
Wajik klethik enake dinggo wedangan
Luwih becik ayo bali kekadangan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (19)
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 18:34:49]
ed cures that work <a href=" http://rxfastrx.com/# ">ed natural remedies</a> - male ed drugs
Stevehit [Sun, 10 Oct 2021 - 18:29:44]
viagra for penis <a href=" http://edviagralove.com/# ">flomax and viagra</a> - viagra online pharmacy australia
viagra samples canada
StephenJearm [Thu, 07 Oct 2021 - 22:29:30]
https://edcialislove.com/# cialis with dapoxetine or viagra with dapoxetine better
differences between viagra levitra and cialis
JerryCoica [Mon, 04 Oct 2021 - 17:42:58]
iv prednisone <a href=" http://prednisonert.com/# ">purchase prednisone 10mg</a> - over the counter prednisone cream
PeterSop [Tue, 28 Sep 2021 - 15:26:35]
sildenafil 100mg price <a href=" https://sildenafilten.com/# ">cheap sildenafil 100mg</a> - 100mg sildenafil 30 tablets price
View All Comments on Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 28766
Bookmark and Share