AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: LAYANG KANGEN By Didi Kempot Layangmu tak tompo wingi kuwi Wes tak woco opo kar ... Read More »
Published: Sun, 19 Jan 2020 - 17:59:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1834/2068
Comments: 0/119
Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO SRAGEN (Duet)


Lk:
Ayune yo dhik yo tumpuk undung
Kenyo Sragen yen bengi mung dadi impen
Dhasar ayu dedeke sing lengkung-lengkung
Yen ngujiwat mung gawe atiku bingung

Pr:
Esemmu yo mas yo sepet madu
Koyo-koyo biso nggegarit atiku
Dhasar nggantheng koyo raden gatutkoco
Sopo wonge sing ra pingin dilelo-lelo

Lk:
Wong ayu dadi impenku
Rino wengi aku mikirke sliramu
Yen ra percoyo takono lintang rembulan
Yen tresnaku nganti sumundhul ing tawang

Pr:
Tak suwun yo mas yo ojo ngono
Aku ngerti sampeyan wis duwe bojo
Wajik klethik enake dinggo wedangan
Luwih becik ayo bali kekadangan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (119)
SeymourNag [Wed, 20 Apr 2022 - 20:15:05]
clomid free shipping <a href=" https://clomidmst.com/# ">order clomid pills online</a> clomid cheap online
SeymourNag [Wed, 20 Apr 2022 - 04:15:05]
canadian pharmacy amoxicillin <a href=" https://amoxilmst.com/# ">azithromycin amoxicillin</a> amoxicillin from canada
SeymourNag [Tue, 19 Apr 2022 - 12:29:34]
clomid tablet price in india <a href=" https://clomidmst.com/# ">clomid buy online india</a> clomid 100mg coupon
SeymourNag [Mon, 18 Apr 2022 - 20:28:37]
doxycycline online <a href=" https://doxycyclinemst.com/# ">buy doxycycline 100mg online india</a> doxycycline 1000mg
SeymourNag [Mon, 18 Apr 2022 - 02:42:09]
real pharmacy clomid <a href=" https://clomidmst.com/# ">can i buy clomid</a> clomid 25mg price in india
View All Comments on Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 74996
Bookmark and Share