AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Bagi anda yang merasa berat badannya jadi melar selepas menjalankan ibadah puasa dan lebaran, jus in ... Read More »
Published: Sun, 15 Mar 2020 - 06:58:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/259
Comments: 0/0
Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEPRANAN


Kepranan jroning atiku
Nalikane, pisanan ketemu
Dasar priyo kang sembodo
Wicaksono lan ledo ing karyo

Kepranan solah bawamu
Nyoto lantip, wasising wicoro
Wirogo sarto wiromo
Nyoto ndiko priyo kang sulistyo

Jroning batin tuwuh roso tresno
Kang soyo ngremboko
Rino kelawan wengi, sliramu tak anti-anti
Wong bagus tak impi-impi

Soko sorote netramu
Yen ra selak, sakjroning batinku
Ra luput panggrahitanmu
Ono tresno sak jroning atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ALI-ALI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ALI-ALI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ALI-ALI


Ngagemo ali aliku, pamrihe
Ojo lali marang aku
Nadyan kulo mboten melu ... Read More »
Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANGENTENI


Aku ngenteni tekamu
Koyo ngenteni mudhuning wahyu
Janjimu tansah s ... Read More »
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 48753
Bookmark and Share