AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Selain dialami oleh orang dewasa, sakit gigi biasanya juga sering di alami oleh anak kecil. Selain s ... Read More »
Published: Sun, 15 Mar 2020 - 06:58:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/249
Comments: 0/0
Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEPRANAN


Kepranan jroning atiku
Nalikane, pisanan ketemu
Dasar priyo kang sembodo
Wicaksono lan ledo ing karyo

Kepranan solah bawamu
Nyoto lantip, wasising wicoro
Wirogo sarto wiromo
Nyoto ndiko priyo kang sulistyo

Jroning batin tuwuh roso tresno
Kang soyo ngremboko
Rino kelawan wengi, sliramu tak anti-anti
Wong bagus tak impi-impi

Soko sorote netramu
Yen ra selak, sakjroning batinku
Ra luput panggrahitanmu
Ono tresno sak jroning atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ATI KESIKSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI KESIKSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ATI KESIKSO


Opo kabeh lelakonku
Kowe tego nglarani atiku
Urip tansah koyo nge ... Read More »
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditin ... Read More »
Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GUBUK ASMORO


Yen liwat aku kelingan
Gubuk kae mbiyen tak nggo leren
Ning caga ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 91845
Bookmark and Share