AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kali kita bahas tentang sosok misterius hantu wanita, yaitu Sundel Bolong. Sundel Bolong (dalam baha ... Read More »
Published: Sun, 15 Mar 2020 - 06:58:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 12/153
Comments: 0/0
Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KEPRANAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEPRANAN


Kepranan jroning atiku
Nalikane, pisanan ketemu
Dasar priyo kang sembodo
Wicaksono lan ledo ing karyo

Kepranan solah bawamu
Nyoto lantip, wasising wicoro
Wirogo sarto wiromo
Nyoto ndiko priyo kang sulistyo

Jroning batin tuwuh roso tresno
Kang soyo ngremboko
Rino kelawan wengi, sliramu tak anti-anti
Wong bagus tak impi-impi

Soko sorote netramu
Yen ra selak, sakjroning batinku
Ra luput panggrahitanmu
Ono tresno sak jroning atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 31554
Bookmark and Share