AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: TRESNO BOJONE WONG Yen eling, naliko semono Kowe teko, arep ngomong opo Nang n ... Read More »
Published: Sun, 22 Mar 2020 - 12:02:08
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/189
Comments: 0/0
Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KETAMAN ASMORO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:


KETAMAN ASMORO By Didi Kempot

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu/bagus kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasake atiku sansoyo nelongso

Wis tak, lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan, nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SLENDANG SUTRO KUNING


Slendang sutro kuning
Tondo moto kang tak wenehake
Nalik ... Read More »
Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym

Lirik Lagu:

JAGALAH HATI


Jagalah hati jangan kau kotori
Jagalah hati lentera hidup ini
Ja ... Read More »
Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz

Lirik Lagu:

AM I WRONG


Am I wrong
For thinking out the box from where I stay?
Am I wrong ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 78138
Bookmark and Share