AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Alhamdulillah, sudah tengah hari saja nih, masih puasa kan? Ya haruslah ya, kecuali buat kaum peremp ... Read More »
Published: Sun, 08 Mar 2020 - 10:54:03
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3370/5357
Comments: 0/8
Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KIJING MIRING


Ayo ayo mas, iki piye
Ayo mas, kijing miring
Mangan roti entek limo
Sholat ngaji cagak agomo

Ayo ayo mas, kijing kijing miring
Ayo mas, penak miring
Truk gandeng momot tebu
Yen ra dijembeng ora biso mlebu

Ayo ayo ayo mas, iki piye
Ayo mas, iki piye
Tuku arit menyang ngawi
Yen ra dijepit, kok ora muni

Ayo ayo mas, kijing kijing miring
Ayo mas, kok penak miring
Tanjung perak akeh pedhute
Kroso penak , wegah ndudute

Ayo ayo mas, kijing kijing miring
Ayo mas, kijing miring
Tuku ciu sak botole
Mas ugo turu ketok ko ndalan

Ayo ayo mas, kijing kijing miring
Ayo mas, kijing miring
Ono semut mlakune mbrangkang
Nduwur diemut ngisor digrayang

Ayo ayo mas, kijing kijing miring
Ayo mas, kijing miring
Ono kopi rupane ireng
Mas ugo kwi rodo’ gendheng

Ayo ayo mas, kijing kijing miring
Ayo mas, kijing miring
Tali kolor diwadahi botol
Mas ugo slonjor kegeden kempol

Ayo ayo mas, kijing kijing miring
Ayo mas, kijing miring
Jam papat Setengah limo
Wonten lepat nyuwun pangapuro

Ayo ayo mas, Iki iki piye
Ayo mas, iki piye
Menyang kudus numpak becak
Mas ugo bagus matane Piro…

Ayo ayo mas, kijing kijing miring
Ayo mas, kijing miRing
Tuku roti di wadahi kresek
ra gelem nyanyi ra usah gembredekk

Ayo ayo mas, iki iki piye
Ayo mas, iki piye
Tuku Iwak menyang Mediun
Bareng kepenak kok wegah medun

Ayo ayo mas, kijing kijing miring
Ayo mas, kok penak miring
Jas bukak ikete blangkon
Sama jugak alah sami mawon

Ayo ayo mas, kijing kijing miring
Ayo mas, kijing miring
Tuku srabi di campur gulo
Rabi penyanyi munggah suwargo

Ayo ayo mas, kijing kijing miring
Ayo mas, kijing miring
NgombE banyu godokan sirih
Yen ora lunyu rasane perih

Ayo ayo mas, kijing kijing miring
Ayo mas, kok penak miring
Untu njepat rasane loro
Menawi lepat nyuwun ngapuro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (8)
prionfiff [Fri, 18 Jun 2021 - 14:04:13]
<a href=https://gcialisk.com>best site to buy cialis online[/url]
prionfiff [Mon, 14 Jun 2021 - 18:20:47]
<a href=http://gcialisk.com>where to buy cialis cheap[/url]
prionfiff [Sun, 13 Jun 2021 - 14:33:48]
<a href=https://vslevitrav.com>levitra online paypal[/url]
prionfiff [Sat, 12 Jun 2021 - 06:27:35]
<a href=https://priligyset.com>cialis plux dapoxetine online ordering[/url]
prionfiff [Tue, 08 Jun 2021 - 23:08:49]
<a href=https://vsviagrav.com/>order viagra online overnight[/url]
View All Comments on Lirik Lagu KIJING MIRING Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 91523
Bookmark and Share