AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Anda ingin tahu kode negara teritorial yang berupa huruf/alphabet atau singkatan huruf seluruh negar ... Read More »
Published: Thu, 11 Aug 2022 - 07:15:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 88/179
Comments: 0/0
Lirik Lagu KOK ISO YO (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu KOK ISO YO (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KOK ISO YO (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

KOK ISO YO
By: GUYON WATON


Kok iso yo
Kok tegel yo
Opo salahku
Ning endi luputku

Wong sing ra sepiro
Koyo aku iki
Masalah asmoro
Mung kebagian loro

Ditinggal lungo
Alesan ra cetho
Mergo ngaboti
Tresno anyarmu sing liyo

Gusti, tulung paringono
Ati sing kuat (ati sing kuat)
Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan

Tibo wayah mongso udan teko
Howo adhem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

Durung, nganti garing lorone atiku
Uwis, mbok tambahi kenyataan
Nggo ngadepi
Sliramu saiki disanding wong liyo

Tau, nekat ku mencintaimu
Nanging kowe
Malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo (Kok iso yo)
Kok tegel yo (Kok tegel yo)
Wong koyo aku
Masalah asmoro, mung kebagian loro


Tibo wayah mongso udan teko
Howo adhem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

Durung, nganti garing lorone atiku
Uwis, mbok tambahi kenyataan
Nggo ngadepi
Sliramu saiki disanding wong liyo

Tau, nekat ku mencintaimu
Nanging kowe
Malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo (Kok iso yo)
Kok tegel yo (Kok tegel yo)
Wong koyo aku
Masalah asmoro, mung kebagian loro

Kok iso yo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 55784
Bookmark and Share