AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda pengeluaran biasanya selalu dikaitkan dengan gaya hidup, kebiasaan, dan hobi. Sering, k ... Read More »
Published: Fri, 07 Feb 2020 - 08:13:40
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/326
Comments: 0/0
Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KONCO TANI


Ee, ibo senenge
Konco tani, yen nyawang tandurane
Nyambut gawe
Awak sayah, seneng atine

Parine, lemu-lemu
Polowijo, lan ugo sak wernane
Katon subur, kabeh tuwuh
Kang sarwo tinandur

Panyuwunku
Tinebehno saking sambikolo
Sih ing gusti
Mugi-mugi lestari widodo

Sayuk rukun, rame-rame
Gotong-royong, kang dadi semboyane
Konco tani
Soko guru, tumerap negarane



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SIDOASIH SETYATUHU (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SIDOASIH SETYATUHU (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SIDO ASIH - SETYA TUHU (Bowo)


Bowo:
Pamintaku
Nimas sidoasih
Atut runtut tan ... Read More »
Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANJIKU (Duet)


Pr:
Sak umpomo, kakang dadi taman sari
Mesti wae, aku kang dadi ... Read More »
Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BALUNGAN KERE


Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sakiki isih kelingan
Kowe sing ta ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 36814
Bookmark and Share