AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sebagai individu tanpa terkecuali pria atau wanita, Anda tentu ingin dicintai dengan tulus oleh keka ... Read More »
Published: Sun, 07 Aug 2022 - 19:58:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 112/217
Comments: 0/0
Lirik Lagu KOYO JOGJA ISTIMEWA (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu KOYO JOGJA ISTIMEWA (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KOYO JOGJA ISTIMEWA (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

KOYO JOGJA ISTIMEWA
By: Ndarboy Genk


Mangan tempe rasane
Koyo mangan lawuh sate
Senajan sak anane
Sing penting karo kowe

Ngombe kembang tahu rasane
Koyo ngombe susu
Rausah mecucu
Tresnoku ro kowe ra bakal tak madu

Bungah tenan rasane
Wong kang lagi gandrung
Tak perjuangke tekan janur melengkung

Koe siji-sijine
Aku bangga karo koe
Gelem nompo opo anane
Tresnaku ra bakal mletre

Koe ojo sumelang
Tresnoku rabakal ilang
Ibarat koyo kutoku jogja
Koe ncen istimewa


Mangan tempe rasane
Koyo mangan lawuh sate
Senajan sak anane
Sing penting karo kowe

Ngombe kembang tahu rasane
Koyo ngombe susu
Rausah mecucu
Tresnoku ro kowe ra bakal tak madu

Bungah tenan rasane
Wong kang lagi gandrung
Tak perjuangke tekan janur melengkung

Koe siji-sijine
Aku bangga karo koe
Gelem nompo opo anane
Tresnaku ra bakal mletre

Koe ojo sumelang
Tresnoku rabakal ilang
Ibarat koyo kutoku jogja
Koe ncen istimewa


Koe siji-sijine
Aku bangga karo koe
Gelem nompo opo anane
Tresnaku ra bakal mletre

Koe ojo sumelang
Tresnoku rabakal ilang
Ibarat koyo kutoku jogja
Koe ncen istimewa

Ibarat koyo kutoku jogja
Koe ncen istimewa



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 13513
Bookmark and Share