AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kebanyakan orang tidak ingin menemui kegagalan dalam hidupnya kebanyakan orang ingin hidupnya melun ... Read More »
Published: Wed, 26 Feb 2020 - 07:13:39
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7/178
Comments: 0/0
Lirik Lagu KRETEK UNENGAN Jawa Keroncong Campursari

Lirik Lagu KRETEK UNENGAN Jawa Keroncong Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KRETEK UNENGAN Jawa Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

KRETEK UNENGAN


Mbiyen, naliko arep lungo
Keket, tak rengkuh ono dodo
Tangis, tak aras kebak roso
Kowe, kondo yen bakal setyo

Ing sabrang, lor kretek unengan
Abot rasa-ne wong pepisahan

Kocap, lagi setahun kerjo
Aku, ketemu konco ndeso
Kondo, ojo banget nelongso
Jare, kowe wis keno gudo

Aku menyat, banjur bali menyang ndeso
Kaget ati, semu ora percoyo

Tekan omah, ulem wis ono mejo
Sesuk isuk, sliramu polokromo

Oo Rani, jebul kowe ngapusi
Oh atiku, loro ginowo mati
Oo Rani, jebul kowe mblenjani
Oh atiku, loro ginowo mati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DALAN LIYANE By Hendra Kumbara


Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo sing ora kr ... Read More »
Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGUJIWAT


Nglam-lami ngujiwate
Yen anggeget lathi, anjinjit alise
Sak solah baw ... Read More »
Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRAU LAYAR


Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro
Angliyak ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 39384
Bookmark and Share