AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kesehatan itu datang dari berbagai faktor yang ada baik di dalam diri Anda maupun dari lingkungan se ... Read More »
Published: Mon, 16 Mar 2020 - 06:47:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/146
Comments: 0/0
Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KUSUMANING ATI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KUSUMANING ATI


Kusumaning ati
Duh wong bagus, kang tak anti-anti
Mung tekamu, biso gawe
Tentrem ning atiku

Biyen nate janji
Tak ugemi, ora bakal lali
Tur kelingan, jroning ati
Sak bedahing bumi

Kadung koyo ngene
Sak iki piye karepe
Malah mirangake

Manis pambukane
Kok pait tibo mburine
Pancen mangkelake

Amung pamujiku
Mugo-mugo, ra ono rubedo
Sak pungkure
Nggonmu lungo, ora kondho-kondho



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
... Read More »
Lirik Lagu SEPINE WENGI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEPINE WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SEPINE WENGI


Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang, nambahi kangene a ... Read More »
Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGALAMUNING ATI (Ngalamune Ati)


Yen tak roso
Ra kuwowo roso jroning ati
Tansah ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 53562
Bookmark and Share