AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kenapa kita di larang pacaran dan kenapa pacaran itu berbahaya? Bagi pasangan lelaki dan perempuan y ... Read More »
Published: Mon, 17 Jun 2019 - 13:22:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1456/2633
Comments: 0/3
Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LALI JANJINE (Bowo)


Bowo:
Dino minggu sing tak anti
Tinemune ngoyoworo
Jebuul mung lali janjine
Anane pijer semoyo
Pinter golek alesan
Ngandar-andar angen dukur
Aku wis ora percoyo


Lirik:
Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra balesi yen tak telpun
Malah kok pateni
Mangkel aku mangkel yen kepethuk
Irungmu mesti tak ciwel wel wel wel

Lali janjine kandane alesane
Mangkelake
Sopo wonge sing ra gelo
Kadung dandan kowe ora teko

Jan-jane kowe no ngendi
Gelagatmu sajak nyubriani
Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (3)
prionfiff [Tue, 15 Jun 2021 - 16:41:28]
<a href=http://vsviagrav.com>viagra effects on women[/url]
prionfiff [Mon, 14 Jun 2021 - 14:04:53]
<a href=https://clomidset.com>clomid for sale[/url]
Billysterm [Tue, 30 Mar 2021 - 16:50:39]
buy azithromycin zithromax: <a href=" https://zithromaxproff.com/# ">buy zithromax online</a> how to get zithromax over the counter
https://zithromaxproff.com/# where can i buy zithromax in canada
View All Comments on Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 58501
Bookmark and Share