AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Khusus buat para suami atau ayah, perlu menyadari pentingnya berkomunikasi dengan keluarga, terutama ... Read More »
Published: Mon, 17 Jun 2019 - 13:22:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 11/1068
Comments: 0/0
Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LALI JANJINE (Bowo)


Bowo:
Dino minggu sing tak anti
Tinemune ngoyoworo
Jebuul mung lali janjine
Anane pijer semoyo
Pinter golek alesan
Ngandar-andar angen dukur
Aku wis ora percoyo


Lirik:
Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra balesi yen tak telpun
Malah kok pateni
Mangkel aku mangkel yen kepethuk
Irungmu mesti tak ciwel wel wel wel

Lali janjine kandane alesane
Mangkelake
Sopo wonge sing ra gelo
Kadung dandan kowe ora teko

Jan-jane kowe no ngendi
Gelagatmu sajak nyubriani
Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot


Sepine wengi iki
Ning kene aku ngenteni
... Read More »
Lirik Lagu RAPUH By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAPUH By Opick

Lirik Lagu:

RAPUH


Detik waktu terus berjalan
Berhias gelap dan terang
Suka dan duka tangi ... Read More »
Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMER BOJO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

PAMER BOJO By Didi Kempot


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atik ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 58386
Bookmark and Share