AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Apakah anak Anda sering mengkonsumsi makanan cepat saji (fast food)? Jika iya, berhati-hatilah, kare ... Read More »
Published: Tue, 25 Feb 2020 - 08:42:35
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/201
Comments: 0/0
Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI


Dalan iki, biyen nate tak liwati
Nalikane, langit mendung kutho Ngawi

Sendang Glagah, wis cinurit jroning ati
Saben liwat, aku ora biso lali

Tak ulati, isih koyok wingi uni
Ora kroso, luh tumetes brebes mili

Roso nglangut, yen katon pan tanpo pagut
Katresnanku, rinenggut purbaning pesthi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ELING-ELING


Tak eling-eling
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku
C ... Read More »
Lirik Lagu SEPINE WENGI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEPINE WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SEPINE WENGI


Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang, nambahi kangene a ... Read More »
Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

SUGENG NDALU


Sugeng dalu
Ati sing mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 24949
Bookmark and Share