AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kita kadang lupa akan kematian dan alam kubur, karena asyik dengan kehidupan dunia yang fana ini. D ... Read More »
Published: Wed, 19 Jun 2019 - 08:49:32
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/126
Comments: 0/0
Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngudang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing atiku antuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mung sliramu dadyo sisihanku
Mugi gusti nglilani
Tresnaku bakal ginowo mati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu DEMI KOWE (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DEMI KOWE (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DEMI KOWE (Full)


Dik aku bali, arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lun ... Read More »
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbar ... Read More »
Lirik Lagu MARI KANGEN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MARI KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MARI KANGEN


E.. Jebul kae
Sing tak anti-anti, wus teko mrene
Wis, rodok suwe
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 36340
Bookmark and Share