AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ini tips terutama buat para Calon Ibu maupun Ibu muda. Hehe... Bagaimana agar berbelanja bisa menja ... Read More »
Published: Mon, 08 Jun 2020 - 08:09:12
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/170
Comments: 0/0
Lirik Lagu LILAKNO LUNGAKU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LILAKNO LUNGAKU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LILAKNO LUNGAKU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILAKNO LUNGAKU By LossKita


Aku ora nyongko
Bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe-dewe
Mergo tresno
Ra iso di peksakno
Ati ikhlas lan nrimo legowo

Senajan kowe lungo
Dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagio

Mantepke atimu
Kowe kudu percoyo
Tanpo aku, kowe tetep iso

Mugo, leh restune wong tuo

Lilakno lungaku
Terusno dalan lakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu

Mlaku dewe-dewe
Kowe wis karo liyane
Mugo Gusti maringi restu-Ne



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 81455
Bookmark and Share