AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Nyamuk tidak mengenal musim, selama ada tempat kotor dan lembab atu air tergenang bisa jadi tempat u ... Read More »
Published: Thu, 06 Feb 2020 - 06:37:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 807/1089
Comments: 1/21
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang rembulan
Jarene tresnamu, mung kanggo aku

Wis nganti telung ketigo
Nanging sliramu, ora kirim warto
Banjur saiki wis teko
Kowe malah, nggandeng priyo liyo

Ora nyono ora ngiro
Kowe medhot, taline asmoro
Tresnaku kang tulus suci
Ra mbok jogo, malah mbok blenjani

Opo pancen, wis nasibku
Kudu pisahan, karo sliramu
Najan abot jroning ati
Nanging aku, ra biso nduweni

Lilo atiku wis lilo
Nadyan batinku keloro-loro
Nanging aku ra kuwowo
Mergo aku, wis kebacut tresno



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (21)
Robertbox [Wed, 27 Oct 2021 - 18:16:43]
buy prednisone mexico <a href=" http://prednisonestart.com/# ">isoya</a> - drug prices prednisone
Robertbox [Mon, 25 Oct 2021 - 14:39:34]
plaquenil oct <a href=" http://hydroxychloroquinestart.online# ">rhqgr</a> - buy plaquenil from canada
Javierelorb [Sat, 23 Oct 2021 - 00:11:26]
http://stromectolst.com/# purchase oral ivermectin
ThomasTus [Mon, 18 Oct 2021 - 00:16:24]
canadian pharmacy online <a href=" https://rxfastrx.com/# ">injectable ed drugs</a> - the canadian drugstore
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 19:02:59]
otc ed pills <a href=" https://rxfastrx.com/# ">canadian online drugstore</a> - natural ed remedies
View All Comments on Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 13316
Bookmark and Share