AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kalau HP kamu Android, tentu punya Aplikasi Chatting BBM (Blackberry Messenger). Obrolan kita di BBM ... Read More »
Published: Sat, 14 Mar 2020 - 08:30:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/164
Comments: 0/0
Lirik Lagu LINGSIR WENGI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu LINGSIR WENGI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LINGSIR WENGI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LINGSIR WENGI


Lingsir wengi
Sepi durung, biso nendro
Kagudo
Mring wewayah, kang ngreridu ati

Kawitane
Mung sembrono, njur kulino
Ra ngiro
Yen bakal nu-wuhke tresno

Nanging duh tibane
Aku dewe kang nemahi
Nandang bronto kadung loro
Sambat-sambat sopo

Rino wengi
Sing tak puji, ojo lali
Janjine
Mugo biso tak ugemi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain

Lirik Lagu:

OPEN YOUR EYES


Look around your self
Can't you see this wonder
Spread in fron ... Read More »
Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANGENTENI


Aku ngenteni tekamu
Koyo ngenteni mudhuning wahyu
Janjimu tansah s ... Read More »
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbar ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 88078
Bookmark and Share