AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Jika melihat pada statistik tentang kemungkinan gangguan jiwa terutama depresi pada perempuan, maka ... Read More »
Published: Sat, 14 Mar 2020 - 08:30:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/152
Comments: 0/0
Lirik Lagu LINGSIR WENGI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu LINGSIR WENGI Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LINGSIR WENGI Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LINGSIR WENGI


Lingsir wengi
Sepi durung, biso nendro
Kagudo
Mring wewayah, kang ngreridu ati

Kawitane
Mung sembrono, njur kulino
Ra ngiro
Yen bakal nu-wuhke tresno

Nanging duh tibane
Aku dewe kang nemahi
Nandang bronto kadung loro
Sambat-sambat sopo

Rino wengi
Sing tak puji, ojo lali
Janjine
Mugo biso tak ugemi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus k ... Read More »
Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROJENG


Pating klempor, krungu swarane pit montor
Rame-rame, sak tengahe dalan g ... Read More »
Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU SIJI By Didi Kempot


Aduh Romo Ibu ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 79786
Bookmark and Share