AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sebagai individu tanpa terkecuali pria atau wanita, Anda tentu ingin dicintai dengan tulus oleh keka ... Read More »
Published: Fri, 08 May 2020 - 17:00:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/136
Comments: 0/0
Lirik Lagu LINTANG ATI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LINTANG ATI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LINTANG ATI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LINTANG ATI (Titip Angin Kangen)


Lintang sing ono ning wengi
Gawe kangen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki

Endahe esemmu
Gawe bungahe atiku
Mung sliramu, pepujaning atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu

Sliramu duh nimas
Sing dadi Memanike kalbu
Mung sliramu, sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan bathin pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing ning jero dodoku
Gedene roso tresno iki
Amung tak simpen
Ning jero ati




Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 46815
Bookmark and Share