AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: LORO TRESNO Ora nyono ora ngiro Yen to aku nduwe loro tresno Saben dino mung ... Read More »
Published: Wed, 15 Jan 2020 - 11:48:04
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/227
Comments: 0/0
Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO ASMORO (Duet)


Lk:
Aduh wong manis
Nalikane, sepisan ketemu
Eneng kono kae
Gawang–gawang, angel dilalekne

Pr:
Aduh wong bagus
Aku ugo, ora biso lali
Kangen ning atiku
Koyo-koyo, ngenteni tekomu

Lk:
Mugo mugo
Gusti tansah, hamarengno
Dadi srono
Usodo, loro asmoro

Pr:
Aku ngenteni
Mergo eling, mring janji-janjimu
Kapan, aku biso
Nambani roso kangenku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz

Lirik Lagu:

AM I WRONG


Am I wrong
For thinking out the box from where I stay?
Am I wrong ... Read More »
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus k ... Read More »
Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra k ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 66676
Bookmark and Share