AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KAGEM IBU - Arda (Full) By Didi Kempot Ibu, sing wis nuntun uripku Sing nresnan ... Read More »
Published: Mon, 23 May 2022 - 18:35:54
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 391/391
Comments: 0/0
Lirik Lagu LORO ATI 2 Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LORO ATI 2 Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO ATI 2 Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO ATI 2
By: Rina Aditama


Kurang opo, aku iki dadi wanito
Kurang opo, aku iki anggone tresno
Ning nyatane, sliramu nglarani ati
Ati tatu, wis rabiso ditambani

Mripat iki, wis ra biso dikedepke
Yen to weruh, sliramu jejer deweke
Andum tresno, ngumbar nafsune asmoro
Lali aku, yen nggandeng wanito liyo


Wis miliho, tresno aku opo deweke
Wis miliho, dadi bojoku opo bojone
Bola-bali, mung gawe gelane roso
Roso tresno, sliramu ra biso njogo

Wis miliho, tresno aku opo deweke
Wis miliho, dadi bojoku opo bojone
Bola-bali, mung gawe gelane roso
Roso tresno, sliramu ra biso njogo


Tak sesuwun, enggalo paringo eling
Eling marang, keluargo tansah nyanding
Ayem tentrem, pangajap rino lan wengi
Bola-bali, mbok ojo nglaraani ati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 32080
Bookmark and Share