AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Keutamaan buah tomat adalah kandungan vitamin A dan C yang tinggi. Vitamin A baik untuk kesehatan ma ... Read More »
Published: Wed, 03 Jul 2019 - 14:54:52
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/192
Comments: 0/0
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung kelingan
Yen to weruh atiku tratapan

Piye aku ra nelongso
Loro tresno wis mlebu ning dhodho
Tatu ora biso mari
Yen sliramu ra gelem nambani

Pancen aku wong ra duwe
Mung sarwo susah ing saben dinane
Aku mung biso tresnani
Nanging aku ra biso nduweni

Tak sanggane tak trimane
Loro tresno koyo ngene rasane
Sing tak pikir ra rumomngso
Mergo sak iki uripe wis mulyo
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWINDU (Langgam)


Tak enteni ning gisiking ati kang suci
Tak bundeli snadyan ta ... Read More »
Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak ... Read More »
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANAKE SOPO (Duet)


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembr ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 33091
Bookmark and Share