AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Apa itu bunga telang? Bunga telang yang dalam bahasa latinnya Clitoria Ternatea adalah tumbuhan mera ... Read More »
Published: Wed, 03 Jul 2019 - 14:54:52
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 613/1168
Comments: 0/0
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung kelingan
Yen to weruh atiku tratapan

Piye aku ra nelongso
Loro tresno wis mlebu ning dhodho
Tatu ora biso mari
Yen sliramu ra gelem nambani

Pancen aku wong ra duwe
Mung sarwo susah ing saben dinane
Aku mung biso tresnani
Nanging aku ra biso nduweni

Tak sanggane tak trimane
Loro tresno koyo ngene rasane
Sing tak pikir ra rumomngso
Mergo sak iki uripe wis mulyo
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 19679
Bookmark and Share