AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Sat, 24 August 2019 - 21:03:06
Random News
Sebuah rahasia kecil bisa menimbulkan masalah serius. Mungkin kejadiannya sudah bertahun-tahun yang ... Read More »
Published: Wed, 03 Jul 2019 - 14:54:52
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/265
Comments: 0/0
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung kelingan
Yen to weruh atiku tratapan

Piye aku ra nelongso
Loro tresno wis mlebu ning dhodho
Tatu ora biso mari
Yen sliramu ra gelem nambani

Pancen aku wong ra duwe
Mung sarwo susah ing saben dinane
Aku mung biso tresnani
Nanging aku ra biso nduweni

Tak sanggane tak trimane
Loro tresno koyo ngene rasane
Sing tak pikir ra rumomngso
Mergo sak iki uripe wis mulyo
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katre ... Read More »
Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym

JAGALAH HATI


Jagalah hati jangan kau kotori
Jagalah hati lentera hidup ini
Jagalah hati jangan kau nodai
Jagalah hati cahaya Illahi

Bila hati kian bersih
Pikiranpun akan jernih
Semangat h ... Read More »
Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lamis
Yen mesem manise, ngungkuli madu
Koyo biso ngrontokake jantungku

Pr:
Ganteng mas, sampeyan pancen ganteng
T ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 30811
Bookmark and Share