AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Banyak orang yang kurang tahu tentang manfaat air kelapa. Kelapa lebih banyak digunakan daging dalam ... Read More »
Published: Tue, 04 Feb 2020 - 08:33:29
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/283
Comments: 0/0
Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO BRONTO


Yen kelingan mring sliramu, aduh
Kadyo, rinujid atiku
Yen siang tansah, katon malelo
Dalu datan biso nendro

Opo sliramu wis lali, tenan
Ndek semono, nate janji
Nedyo arep urip, bebarengan
Bungah susah dilakoni

Nanging aku ora ngiro
Yen sliramu, bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo, banjur kromo
Ora nganggo, kondo-kondo

Wis pestine lelakonku, aduh
Aku mung kudu, narimo
Sopo kang biso, paring usodo
Nggonku nandhang, loro bronto



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain

Lirik Lagu:

OPEN YOUR EYES


Look around your self
Can't you see this wonder
Spread in fron ... Read More »
Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

AJURING ATI


Laraning atiku
Bareng krungu ngendikamu
Koyo-koyo ri marung
Sing ... Read More »
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing pang ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 12815
Bookmark and Share