AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: MBLENJANI (Duet) Lk: Nimas pora kelingan Nate janji ora bakal lali Nanging si ... Read More »
Published: Tue, 04 Feb 2020 - 08:33:29
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/352
Comments: 0/0
Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO BRONTO


Yen kelingan mring sliramu, aduh
Kadyo, rinujid atiku
Yen siang tansah, katon malelo
Dalu datan biso nendro

Opo sliramu wis lali, tenan
Ndek semono, nate janji
Nedyo arep urip, bebarengan
Bungah susah dilakoni

Nanging aku ora ngiro
Yen sliramu, bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo, banjur kromo
Ora nganggo, kondo-kondo

Wis pestine lelakonku, aduh
Aku mung kudu, narimo
Sopo kang biso, paring usodo
Nggonku nandhang, loro bronto



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ALI-ALI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ALI-ALI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ALI-ALI


Ngagemo ali aliku, pamrihe
Ojo lali marang aku
Nadyan kulo mboten melu ... Read More »
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang remb ... Read More »
Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANGAN KORO


Saiki, jaman reformasi
Pembangunan, kutho Sragen Asri
Dalan-dalan ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 46612
Bookmark and Share