AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Putus cinta bukanlah akhir cerita. Ibarat sebuah buku, kisah sedih itu justru tertulis di bab terdah ... Read More »
Published: Tue, 14 Jul 2020 - 23:18:59
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 406/945
Comments: 0/0
Lirik Lagu LOS DOL Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LOS DOL  Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LOS DOL Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LOS DOL
By: Denny Caknan


Intro:
Los dol ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo, yen mantan nakokno
Kabarmu tandane, iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu.

Lirik:
Tak gawe los dol
Blas aku ra rewel
Nyanding sliramu
Sing angel disetel

Tutuk-tutukno
Chatingan karo wong liyo
Rapopo
Aku ra gelo

Kok tutup-tutupi
Nomere mbok ganti
Firasat ati
Angel diapusi

Senajan mbok ganti tukang las
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni
Bakale ngerti

Loss doll ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo, yen mantan nakokno
Kabarmu tandane, iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 46596
Bookmark and Share