AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pada tanggal 4 Juni 2015, Presiden Joko Widodo (Jokowi) telah menandatangani Peraturan Pemerintah No ... Read More »
Published: Wed, 29 Jan 2020 - 09:14:41
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 233/368
Comments: 0/0
Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAKU (Full)


Ademe angin wengi
Ra mampu nambani
Panase ning ati

Atiku mbok gawe loro
Amergo kuciwo
Tresnomu mbok paro

Ora nyongko, kowe tego tenan
Nglarani aku, sing njogo tenanan

Sampai nanti, ku memilih pergi
Pasti kelak, kau mengerti besar cinta
Yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang telah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Pencene aku sing kleru
Ra iso ngerteni, karepe atimu
Nasib e wong ora ndue
Onone mung ngalah, lan disepelekke

Ora nyongko, kowe tego tenan
Nglarani aku, sing njogo tenanan

Sampai nanti, ku memilih pergi
Pasti kelak kau mengerti besar cinta
Yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang telah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia


Sampai nanti, ku memilih pergi
Pasti kelak, kau mengerti besar cinta
Yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karna cinta yang telah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Aku lungo, ora mergo tego
Nanging aku wis njogo, lan ra supoyo
Ben ra sio-sio

Meski akhire koyo ngene
Aku milih mlaku dewe
Mugo bener pilihanku
Wis ikhlas lan lilakno lungaku

Wis ikhlas lan lilakno lungaku..
Wis ikhlas lan lilakno, lungaku..



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 50973
Bookmark and Share