AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: YEN ING TAWANG ONO LINTANG Yen ing tawang ono lintang, cah ayu Aku ngenteni tek ... Read More »
Published: Wed, 25 Nov 2020 - 20:18:15
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 881/1005
Comments: 0/2
Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane)
By: Happy Asmara


Cobo tak kuwat-kuwatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langgeng selawase

Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotke tali katresnan

Yen pancen kui dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane


Sak tenane aku sayang
Nanging ati iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ngilang
Snajan mbiyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku mbok sio-sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 18:26:21]
<a href="http://meclizinel.top/">buy antivert 25mg without prescription</a>
DannyOrier [Fri, 07 Jul 2023 - 17:51:29]
<a href="http://meclizinel.top/">generic meclizine</a>
View All Comments on Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 21178
Bookmark and Share