AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Inna lillahi wa inna ilaihi raji'un... musibah kembali menimpa para jamaah yang tengah menjalankan i ... Read More »
Published: Wed, 25 Nov 2020 - 20:18:15
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 244/726
Comments: 0/1
Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane)
By: Happy Asmara


Cobo tak kuwat-kuwatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langgeng selawase

Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotke tali katresnan

Yen pancen kui dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane


Sak tenane aku sayang
Nanging ati iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ngilang
Snajan mbiyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku mbok sio-sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (1)
KpzAM [Thu, 22 Apr 2021 - 09:01:46]
Drugs information sheet. Brand names.
<a href="https://pregabalininfo.top">buying cheap pregabalin pills</a> in the USA
Everything trends of medicine. Read information now.
View All Comments on Lirik Lagu LUNGAMU NINGGAL KENANGAN (Golek Liyane) Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 20380
Bookmark and Share