AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: MARI KANGEN E.. Jebul kae Sing tak anti-anti, wus teko mrene Wis, rodok suwe ... Read More »
Published: Sat, 01 Feb 2020 - 06:05:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/199
Comments: 0/0
Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNTUR


Yen lunturo wenterane
Ora koyo yen luntur tresnane
Tekan tekane atine
Koyo-koyo mung sak sire dewe

Ora sembodo biyene
Saben dino mung tansah methuki
Saben kepethuk tembunge
Angrerepo dadiyo duweke

Ora maido, kolo mongso
Mung sok gawe gelo
Ewo semono, nganti biso
Anglunturke tresno

Ditambakno mrono mrene
Tiwas-tiwas ndedowo larane
Nanging tombo sejatine
Ora liyo mung awake dewe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra ... Read More »
Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAYUNGYUN


Naliko ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netra ... Read More »
Lirik Lagu KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot


Sepine wengi iki
Ning kene aku ngenteni
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 87443
Bookmark and Share