AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pernahkah sobat ngerasain kondisi yang seperti ini? Mata sepet, ngantuk, pinginnya merem mulu, bangu ... Read More »
Published: Sat, 01 Feb 2020 - 06:05:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 91/298
Comments: 0/1
Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNTUR


Yen lunturo wenterane
Ora koyo yen luntur tresnane
Tekan tekane atine
Koyo-koyo mung sak sire dewe

Ora sembodo biyene
Saben dino mung tansah methuki
Saben kepethuk tembunge
Angrerepo dadiyo duweke

Ora maido, kolo mongso
Mung sok gawe gelo
Ewo semono, nganti biso
Anglunturke tresno

Ditambakno mrono mrene
Tiwas-tiwas ndedowo larane
Nanging tombo sejatine
Ora liyo mung awake dewe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (1)
Billysterm [Tue, 30 Mar 2021 - 16:20:21]
zithromax without prescription: <a href=" https://zithromaxproff.com/# ">generic zithromax</a> zithromax cost canada
https://zithromaxproff.com/# zithromax for sale online
View All Comments on Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 86261
Bookmark and Share