AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pekan lalu nilai tukar Rupiah terhadap Dollar US, hampir menyentuh Rp 15.000 per Dollar US. Tapi sec ... Read More »
Published: Sat, 06 Jul 2019 - 09:32:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 209/542
Comments: 0/2
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan guyumu

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katresnan
Bungah susah podo di lakoni

Tresno iki tak titipke
Jaganen nganti sak lawase
Tresno iki ra biso pisah
Senadyan aku ning adoh papane

Pamujiku marang kowe
Mugo uripmu tentrem sak lawase
Nadyan ning adoh papane
Nanging aku, isih eling kowe



Nb: Lirik lagu Manis Esemmu sama seperti lirik lagu Titip Tresno.

Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
prionfiff [Tue, 15 Jun 2021 - 09:42:35]
<a href=https://propeciaset.com>buy proscar brand[/url]
prionfiff [Mon, 14 Jun 2021 - 06:17:32]
<a href=https://vsviagrav.com>taking old viagra[/url]
View All Comments on Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 46269
Bookmark and Share