AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Sayuran merupakan makanan penting buat anak. Tapi kebanyakan anak itu tidak suka makan sayuran. Maka ... Read More »
Published: Sat, 06 Jul 2019 - 09:32:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 218/1234
Comments: 0/0
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan/Campursari

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan guyumu

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katresnan
Bungah susah podo di lakoni

Tresno iki tak titipke
Jaganen nganti sak lawase
Tresno iki ra biso pisah
Senadyan aku ning adoh papane

Pamujiku marang kowe
Mugo uripmu tentrem sak lawase
Nadyan ning adoh papane
Nanging aku, isih eling kowe



Nb: Lirik lagu Manis Esemmu sama seperti lirik lagu Titip Tresno.

Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari

TEGANE ATIMU


Hanjerit sundulo langit
Tiwas loro ra ono gunane
Arep sambat karo sopo
Haning ati raono wong liyo

Pancen loro jroning ati
Yen kelingan ora biso mari
Biyen kondho jare tresno
... Read More »
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi ... Read More »
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nang ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 40681
Bookmark and Share