AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Hamil merupakan sesuatu hal yang paling ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Terutama sang ist ... Read More »
Published: Sat, 06 Jul 2019 - 09:32:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1058/1391
Comments: 0/27
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan guyumu

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katresnan
Bungah susah podo di lakoni

Tresno iki tak titipke
Jaganen nganti sak lawase
Tresno iki ra biso pisah
Senadyan aku ning adoh papane

Pamujiku marang kowe
Mugo uripmu tentrem sak lawase
Nadyan ning adoh papane
Nanging aku, isih eling kowe



Nb: Lirik lagu Manis Esemmu sama seperti lirik lagu Titip Tresno.

Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (27)
Robertbox [Mon, 25 Oct 2021 - 12:58:13]
nolvadex for pct <a href=" http://nolvadexstart.online# ">spgop</a> - tamoxifen and uterine thickening
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:20:24]
http://stromectolst.com/# stromectol price us
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:10:06]
natural ed medications <a href=" https://rxfastrx.com/# ">male enhancement</a> - best drugs for ed
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 22:27:59]
injections for ed <a href=" http://rxfastrx.online# ">best ed medicine</a> - natural treatments for ed
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 17:21:17]
ed cures that actually work <a href=" http://rxfastrx.com/# ">medications online</a> - ed in young men
View All Comments on Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 51728
Bookmark and Share