AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Berikut ini adalah tips unik dan rahasia, tapi wajib anda coba dan ketahui. Terutama buat para pecin ... Read More »
Published: Sat, 06 Jul 2019 - 09:32:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 391/724
Comments: 0/2
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan guyumu

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katresnan
Bungah susah podo di lakoni

Tresno iki tak titipke
Jaganen nganti sak lawase
Tresno iki ra biso pisah
Senadyan aku ning adoh papane

Pamujiku marang kowe
Mugo uripmu tentrem sak lawase
Nadyan ning adoh papane
Nanging aku, isih eling kowe



Nb: Lirik lagu Manis Esemmu sama seperti lirik lagu Titip Tresno.

Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
prionfiff [Tue, 15 Jun 2021 - 09:42:35]
<a href=https://propeciaset.com>buy proscar brand[/url]
prionfiff [Mon, 14 Jun 2021 - 06:17:32]
<a href=https://vsviagrav.com>taking old viagra[/url]
View All Comments on Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 93552
Bookmark and Share