AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Di Negara kita Indonesia, LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender) menjadi sorotan media dan pu ... Read More »
Published: Sat, 06 Jul 2019 - 09:32:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/472
Comments: 0/0
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan guyumu

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katresnan
Bungah susah podo di lakoni

Tresno iki tak titipke
Jaganen nganti sak lawase
Tresno iki ra biso pisah
Senadyan aku ning adoh papane

Pamujiku marang kowe
Mugo uripmu tentrem sak lawase
Nadyan ning adoh papane
Nanging aku, isih eling kowe



Nb: Lirik lagu Manis Esemmu sama seperti lirik lagu Titip Tresno.

Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RUNTIK ING ATI


Yen aku mireng lagu, caping gunung
Atiku, tansah nelongso
Nali ... Read More »
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing pang ... Read More »
Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ANOMAN OBONG (Bowo)


Bowo:
Ceritane Wayang Jawi
Ing Projo Ngalengko Dirojo
Rah ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 28787
Bookmark and Share