AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mungkin kita sering mendengar berbagai bahan alami untuk membasmi jerawat, lebih sering lagi mendeng ... Read More »
Published: Tue, 18 Feb 2020 - 12:36:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/235
Comments: 0/0
Lirik Lagu MARI KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MARI KANGEN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MARI KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MARI KANGEN


E.. Jebul kae
Sing tak anti-anti, wus teko mrene
Wis, rodok suwe
Babar pisan, ora krungu kabare

Sajake, rodok lalen
Amung tansah, dadi impen
Yen pinuju, nggeget lathi
Eseme, amerak ati

Wis mari kangen
Mugo-mugo, tansah tegen
Atiku, dadi tentrem
Amulat netro kang tajem

Mari kangen, mulat siro
Netro tajem, tyas jatmiko



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj

Lirik Lagu:

PILLS N POTIONS


Pills and potions
We're overdosing
I'm angry but I still love ... Read More »
Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON PUNGKRUK (Protelon Pungkruk)


Ning pertelon pungkruk
Welingmu karo aku ... Read More »
Lirik Lagu PRAWAN KALIMANTAN (Duet - Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRAWAN KALIMANTAN (Duet - Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PRAWAN KALIMANTAN (Duet - Full)


Lk:
Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu Kali ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 19525
Bookmark and Share